UZEO JE PARE NA VREME I SAD GA BOLI UVO! Đani opleo po ESTRADI, Mitra Mirića nazvao POGRDNIM imenom, a evo šta kaže o Laziću!

Folker Radiša Trajković Đani progovorio je o kolegama sa estrade, a tom prilikom nikoga nije štedeo. 

On je otkrio da je njegov kolega Mitar Mirić navodno "propao". 

- Zato što je budala! Sad kad smo pali zajedno, prvo priča sa mnom super, a onda me napada kao što se ne javljam. Kao da sam mu ja kriv i da sam ja zvao policiju. On ima dobre pesme, to stoji - izjavio je Đani. 

Đani se potom i osvrnuo na kolegu Darka Lazića.

- Mnogo gotivim tog momka i žao mi je to što mu se desilo. Otac mu je mlad umro, žao mi je jako. Svi smo mi u fazonu da se ljutimo jedni na druge kada je muka, tada mrzimo ceo svet. Ne zameram mu ništa.

Pevač nije štedeo ni Sašu Popovića.

- Granda nema odavno. Sve je to prošlo. Nekada je to bilo, sad je, po mom mišljenju veoma neozbiljno. Imaju lepe emisije, ali nije ni Saša lud, za njega se ne sekiram. Uzeo na vreme pare i sad ga boli uvo!

Za kraj se pohvalio kako je sinovima Marku i Milošu kupio po stan u luksuznom naselju.

- Kupio sam sinovima dva stana i to sam uzeo na kredit koji redovno plaćam. Imam još dve rate i to je to - rekao je pevač za "Scandal", prenose mediji.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji