ZBOG OVOG JOJ SE SMEJALA CELA SRBIJA, A SADA NAPRAVILA JOŠ VEĆU GREŠKU! Kaća Živković doživela BLAM u emisiji!

Pevačica Katarina Živković gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde se u jednom trenutku latila mikrofona i otpevala hit Bože Nikolića "Ikona". 

Kaća je pre nekoliko godina tokom izvedbe ove pesme refremen greškom otpevala "Prej*ba je Bože", nakon čega je izazvala potpuni haos na društvenim mrežama. Njen lapsusi ubrzo je postao viralan i na društvenim mrežama, pa se tako i dan danas. 

Ovog puta, Katarina je ponovo otpevala ovu pesmu, a kada je stigla do refrena Kristina KIja Kockar glasno je rekla "Prej*ba je Bože",  nakon čega su svi počeli da se smeju. 

Živkovićevu je to očigledno zbunilo, te je ovog puta napravila novi lapsus,. 

Naime, ona je otpevala "Lepa je zbog ikona", iako tekst ide "Lepa je ko ikona". 

"Vidi kako se raduje ova mala sad (Kija). Ti si veštica", rekla je Kockarevoj. 

Potom je voditelj Ognjen Amidžić insistirao da otpeva još jednom refren, a Kaća je tom prilikom rekla "Srcima se kockala", iako tekst ide "Sa svima se kockala", te su svi u studiju prsuli u smeh. 

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji