IZGLEDAŠ KO BABA OD 50 GODINA: Haos na Pinku, voditelj napao Slavicu Ćukteraš, pevačica htela da napusti emisiju

Pevačica Slavica Ćukteraš i voditelj Milan Milošević žestoko su se posvađali usred emisije, a sve je počelo tako što je voditelj komentarisao pevačicu kako izgleda kao "baba od 50 godina".

Na samom početku Milan je pohvalio Slavicu i rekao da je prelepa, pa i priznao da ju je u jednoj emisiji "napljuvao". Pevačica se toliko uvredila, da je samo čekala trenutak da započne svađu.

- Gde ću da budem poznatiji od ovoga? Hajde da merimo rejtinge, kada si poslednji put bila popularna - rekao je Milan.

- U čemu si ti popularan, u Zadruzi? Dao si sebi za pravo da me pljuješ u emisijama. Mnogo si se ti utripovao, daješ sebi pravo da spuštaš ljude. Duže sam od tebe na estradi - kazala je Slavica.

-Ja sam tebe upoznao u Jakovu, kada sam bio klinac-  rekao je Milan.

- Jako si bezobrazan. Izvinjavam se, ali je ovo moralo - odgovorila je Slavica.

- Sada si zvezda, jer se snimaš na TikToku. Najmanje si pevačica - nastavio je svađu Milan u emisiji "Ami Dži šou", pa je Slavica izgorela:

- Ja ću da napustim emisiju - zapretila je pevačica.

Ipak, Slavica nije napustila emisiju jer ju je Amidžić zadržao

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji