MAJA MARINKOVIĆ MORA DA MENJA DOKUMENTA?! Rijaliti starleta za ličnu kartu NEPREPOZNATLJIVA! Htela da bude kao BARBIKA

Maja Marinković potpuno je promenila lični opis poslednjih godina, pa bi pod hitno trebalo da zameni ličnu kartu kako ne bi imala problema sa nadležnim organima

Naime, na dokumentima piše da, ukoliko bitno izmenite izgled, morate zameniti i svoje lične i putne isprave, kako policija ne bi došla u zabludu da li ste to zaista vi.

"Maja je poslednjih godina na svom licu uradila sve što je mogla. Operisala je nos, iskosila oči, povećala usne i grudi, te potpuno izmenila donju trećinu lica i brade. Takođe, popunjavala je jagodice i uradila potpunu remodulaciju lica", ispričala je bliska Majina prijateljica.

Kako je rekla, ona je oduvek bila nezadovoljna svojim fizičkim izgledom i težila je da bude neko drugi.

"Nervirale su je oči, tačnije oblik... Smetalo joj je što ima tužan pogled i spuštene kapke. Takođe, zubi su joj bili mali i lošeg kvaliteta. Sanjala je blistav osmeh", ispričala je Majina drugarica objašnjavajući nam njen put transformacije.

"Kada je sredila zube, poželela je veće usne. A kada je i njih napumpala, onda je shvatila da joj oblik lica ne odgovara i da joj se ne sviđaju ni jagodice, ni brada. Zbog toga je morala da radi kompletnu remodelaciju nitima, ali i raznim hijaluronskim filerima", dodaje on.

Na tom putu, kako je istakla, Marinkovićeva nije žalila novac, pa je tako iskeširala na desetine hiljade evra.

"Stalno je govorila: 'Želim da ličim na Barbiku', i evo, uspela je. Liči i na barbiku, i na Anu Korać i na mnoge druge lepotice sa Instagrama kojima se divila, ali na sebe više ne liči. Poslednja Majina plastična operacija je bila operacija nosa i ona ju je najviše promenila. Iako se čini da je sada zadovoljna svojim odrazom u ogledalu, poznavajući je, ne sumnjam da će nakon "Zadruge 4" opet poželeti da nešto menja", završio je izvor.

Otac Maje Marinković Taki priznao je da je ćerku podržao u želji da se promeni i bude srećnija, te da je najveći broj operacija, finansirao on lično.

"Samo sam za njene zube dao oko 10.000 evra, a da ne pričamo o drugim operacijama. Poslednjih godinu, dve dana, Maja sama finansira svoje hirove i estetske zahvate, jer dobro zarađuje", rekao je Taki.

Tako da, po izlasku iz rijalitija, Maja ide da menja ličnu kartu, jer je lični opis već promenila.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji