ZATVOR, KOKAIN, BEZBROJ OPERACIJA, RAZNI SKANDALI I GLASINE: Nemirna Nina Prlja, IZBEZUMIĆE VAS KOLIKO IMA GODINA!

Takmičarka "Parova" Nina Prlja jedno vreme živela je u Dubaiju, a nakon toga se vratila u srpsku prestonicu.

Široj javnosti starleta je postala poznata nakon što je 15. decembra 2016. godine uhapšena zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate. Prlja je u donjem vešu pokušala da prokrijumčari 97 paketića sa 100 grama kokaina. Uhapšena je u svom domu, a sud joj je odredio kaznu zatvora. U aprilu 2017. godine sudija je postupajući po predlogu odbrane zamenio pritvor merom zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora.

Posle isteka kazne postala je ponovo učesnica popularnog TV projekta "Parovi".

Poznata inofrmacija o Nini je da je izvršila više estetskih intervencija na svom telu kako bi došla do sadašnjeg izgleda, a gotovo da niko ne zna koliko ona zapravo ima godina.

Prlja je rođena 1992. godine u Beogradu i uskoro će napuniti 29.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji