FUDBALER NA NIŠANU! DUŠKOVA ŽENA POSLALA SARADNIKE U ŠTEK SVOG MUŽA: Ljubavnica ekspresno iznela stvari! Drama na DEDINJU!

Supruga Duška Tošića poslala je prijatelje u stan u kojem se on viđao s ljubavnicom Anom Jovanović kako bi pronašli dokaze njegovog neverstva, saznaje Kurir. Naš sagovornik blizak fudbaleru kaže da mu je supruga pred njegov odlazak u Tursku tražila ključeve od nekretnine na Dedinju u kojoj su živeli kada su se venčali, kada je u Kuriru pročitala da je u njega uselio Jovanovićku. On je, saznajemo, ženi rekao da tu nekretninu izdaje, a zapravo je u njemu skoro godinu dana boravila dizajnerka kupaćih kostima.

Čim smo raskrinkali njihov štek, sportista, koji je znao da će njegova žena vršiti proveru, rekao je ljubavnici da se iseli, što je ona odmah i učinila. Iznela je sve stvari, a on je angažovao čistačicu da sredi prostorije. Dok dokaze nije uklonio, Tošić ključeve supruzi nije dao. Tek kada je sve bilo na svom mestu, on je podlegao pritisku i ženi dozvolio da ode u izvidnicu. Ali to nije učinila ona, već njeni najbliži saradnici u koje ima poverenja. Oni su obišli nekretninu, sačinili zapisnik, ali nisu pronašli ništa što bi ona mogla da iskoristi kako bi ga optužila za neverstvo. On se i dalje drži svoje priče da bivšu ženu pevača Peđe Jovanovića Blizanca nikada nije upoznao.

Inače, Jovanovićka i Tošić i dalje uživaju u Istanbulu i ne haju za sve što se o njima piše u medijima. Štaviše, Ana se više i ne ustručava da pokaže kako je fudbaler ugostio i potrudio se da uživa kao princeza, već svakodnevno objavljuje kako se baškari u luskuzu, troši Tošićeve pare i skrivenim porukama njegovoj ženi stavlja do znanja da je ona na prvom mestu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Duškom Tošićem, ali i njegovom ljubavnicom Anom Jovanović, ali su oboje blokirali naše pozive i poruke.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji