"ŠTA RADIŠ, CRNA ŽENO?" JOVANA JEREMIĆ OVAKO DOŠLA NA POSAO, NJENE KOLEGE ZANEMELE! (FOTO)

Naime, popularna voditeljka veoma mnogo radi i to često ističe. O tome da sama i uređuje, a i vodi emisiju "Vikend jutro" na televiziji "Happy" već svi znaju i ona je ponosna, ali ipak tvrdi da joj ponekad fali vremena da sve završi.

Sada je našla način da svoje obaveze završi na vreme i svuda stigne brže, međutim to je njene kolege iznenadilo.

 

Voditeljka se danas na poslu pojavila na rolerima i provozala se kroz zgradu "Happy" televizije dok su je na svakom ćošku zaustavljale kolege.

 

- Znaš da ja sve volim na rolerima, to je razlog zašto sam uspešna - govori Jovana na snimku, a u jednom trenutku obratio joj se jedan od kolega:

-Šta radiš crna ženo plavih očiju? - našalio se Jovanin kolega.

 

- Završavam poslove koje imam, ti znaš da obiđem ceo Zemun sa ovim, ne može drugačije - nastavila je Jovana.

 

Uz video snimak voditeljka je napisala "Tajna mog uspeha".

Podsetimo, Jovana Jeremić nedavno je otkrila kako se oslobađa stresa:

 

- Pucam u streljani, treniram fitnes... Koristim "zig zauer p320" i odlično mi stoji taj pištolj i zadovoljna sam kako mi to ide. Obožavam da vozim rolere, slušam muziku i trudim se da na te neke načine opuštam sebe. Žao mi je što nemam mnogo vremena da čitam. Dete mi je malo i nedostaje mi to moje čitanje. Nedostaje mi ta moja devojačka ušuškanost koju sam imala pre dolaska Lee, ali mislim da će se to promeniti kada ona krene u obdanište i kada bude veća - rekla je Jovana.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji