“Ja sam BOMBA, trajaću, a njega neće biti”: Jovana Jeremić otkrila ko je ODBIO da gostuje kod nje

Jovana Jeremić, voditeljka emisije “Dobro jutro Srbijo”, otkrila je za Objektiv.rs da je Igor Jurić odbio da gostuje u njenoj emisiji i da je to za nju bilo neprijatno iskustvo.

Jovana je želela da sa njim u emisiji razgovara o pedofilima na javnoj sceni, na koje on često u javnosti ukazuje, ali do saradnje nije došlo. Kako kaže Jovana, Igor nije želeo da dođe u njenu emisiju, jer je smatrao da ona nije dovoljno ozbiljan novinar.

– Postoje ljudi koji ne žele da dođu u emisiju, jer me se boje. Igor Jurić nje hteo da dođe rekavši da ne želi da završi na društvenim mrežama nakon moje emisije, aludirajući verovatno na moj “staford” lapsus. Ja sam mu rekla: “Gospodine Juriću, vi ste više na društvenim mrežama od bilo koga i bez ‘Vikend jutra’. Iza toga se krije jedna njegova nesigurnost. Ja sam tempirana bomba, ti nikad ne znaš šta ću ja da te pitam – ispričala nam je Jeremićeva, pa dodala:

– Nije došao, nije video, a bio je neprijatan. Potcenio me je Jurić. Rekao mi je samo to da ne želi da završi posle emisije na društvenim mrežama aludirajući na to da ja nisam ozbiljan novinar. To je meni bio podstrek da budem bolja – priča voditeljka i zaključuje:

– On je izgubio, ne ja. Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde. On je zatvrio vrata mnogim medijima u Srbije zbog takvog ponašanja. Nije u redu da mašeš o pedofilu političaru, a onda se sakriješ i nećeš da dostaviš dokaze. Nije korektno, ne možeš tako. To bi bilo isto kao da sam ja mahala voditeljkama koje su elitne prostitutke i da posle ne otkrijem imena. Ja sam se odmah ogradila i rekla da nikad neću reći ko su one, ali da postoje. Ja sam odmah bila iskrena, a on nije bio iskren prema narodu – podvlači Jeremićeva.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji