ISPLIVALA NEVIĐENA FOTKA CECINOG DEČKA! Svi samo BULJE u priloženo, ZAR JE MOGUĆE SA SAMO 17 GODINA?! (FOTO)

Partner Svetlane Cece Ražnatović i dalje u centru pažnje!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u emotivnoj vezi s menadžerom nekoliko beogradskih klubova Bogdanom Srejovićem (38)

Bogdan je 9 godina mlađi od Cece, bio je u braku sa Zoranom Tasovac, devojkom Saše Kovačevića s kojom ima kćerku Iskru, a pre nego što je počeo da se bavi biznisom, igrao je košarku.

Srejović je igrao za Zastavu, Hemofarm i Crvenu Zvezdu, za koju je trebalo da potpiše ugovor, ali ga je sportska povreda zaustavila u daljoj karijeri.

Pogledajte kako je izgledao Bogdan 2004. godine na utakmici protiv Atlasa!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji