ONA PRVA UGRADILA SILIKONE I POSTALA SNAJA NAJMOĆNIJEG SRBINA: Ovako izgleda sada bivša žena Marka Miloševića, svi su je zaboravili!

Za Milicu Gajić verovatno nikada niste čuli, ali zato za Milicu Milošević, dok je još uvek nosila svoje venčano prezime, čula je cela bivša SRJ.

Kao prva i jedina supruga Marka Miloševića i snaha Slodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika SRJ, bila je jednako obožavana ili omražena u narodu, sve zavisi na kojoj ste političkoj strani bili.

Cela porodica Milošević-Marković izgledala je kao kraljevska porodica u jednom totalitarnom i krimogenom režimu.

Devedesetih, u godinama ratova, kriminala, besparice i galopirajuće inflacije, savremena princeza, Milica Milošević već je bila među prvim ponosnim nosiocima silikonskih grudi. U vreme dok je narod krpio kraj sa krajem, snaha predsednika države već je bila izoperisana od glave do pete.

Marko Milošević, sin predsednika, 1997. godine uselio se u kuću sa bazenom u kome je voda bila uvek 38 stepeni, njegova supruga nije žalila narodni novac da napumpa usta do maksimuma, stavi silikone u grudi, operiše nos i jagodice. Pred narodom koji je bio napaćen, paradirala je u visokim potpeticama i uskim suknjama.

Milica je do kraja ostala verna porodici i svom svekru.

“To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi - izjavila je Milica jednom prilikom za svog pokojnog svekra koga je redovno posećivala u Hagu:

- Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka... Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu - kaže nekadađnja snajka porodice Milošević.

I pored toga što više nije deo te porodice, Milica je i danas dobro zbrinuta. Živi u Požarevcu i ne pojavljuje se više u javnosti. Marko Milošević odavno je u Rusiji gde je, sve dok nije preminula, živeo sa majkom Mirjanom Marković i novom ženom sa kojom je dobio i ćerku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji