PRE NATAŠE DNK BIO U VEZI SA OVOM POPULARNOM PEVAČICOM: Nikada ne bi pogodili s kim je u vezi bio njen SADAŠNJI MUŽ

Nataša Aksentijević, voditeljka televizije "K1", veoma je aktivna na društvenim mrežama, ali retko kada eksponira svoju jaču polovinu, muža Dušana. Ona trenutno priprema fenoenalnuj novu emisiju na matičoj televiziji, ali o tome još uvek ne sme da priča. Znamo samo da će biti ogromno iznenađenje i da je Nataša uspela da smrša preko 10 kilograma. Sada ćemo pričati malo više o njenoj jačoj polovini, mužu Dušanu. 

Nataša je već godinama u srećnom braku sa Dušanom, sa kojim ima dve ćerke, ali sa suprugom se retko kad pojavljuje u javnosti, te je malo ko imao priliku da vidi kako on izgleda.

Pre nekoliko godina, pažnju je privukla voditeljkina izjava da se njenom mužu dopada starleta Nataša Šavija, a pored toga Aksentijevićeva je priznala i da joj je Dušan u prošlosti oprostio pojedine, kako kaže, krupne greške.

Sada se pojavile nove informacije i slike sa njegovim bivšim devojkama. Sve se dešavalo pre nego što je upoznao Natašu.

Malo je poznato da je Dušan Aksentijević pre veze sa Natašom DNK bio godinu dana u strasnoj ljubavi sa Slavicom Ćukteraš. Upoznali su se po njenom dolasku u Beograd, a tada je Dušan važio za privatnog biznismena koji je vodio restorane i neke lokale brze hrane u Beogradu, što je bio veoma unosan biznis. Tada je Slavica još uvek bila učesnica takmičenja Zvezda Granda, a Dušanova kompanija je bila zadužena za ketering. Tako su se i upoznali, prerko hrane i pića. 

Kako nam izvor bklizak  voditeljki spominje, oni su bili u vezi oko 8 meseci kada je sve puklo. Neko vreme je čak i živela kod njega u stanu, kako ne bi svaki dan putovala posle snimanja. Izvor kaže da je ljubav bila strsna, ali da Slavica nije mogla izdržati svoje lzlive ljubomore, jer je Dušan stalno bio u poslu sa lepim ženama u svom restoranu. 

Veza je pukla posle osam meseci zabavljanja, a kasnije je Dušan pronašao ljubav svog života, našu voditeljku Natašu DNK koja još uvek nije počela da radi tu emisiju. 

Danas, Dušan se povukao iz javnog života i posvetio porodici. 

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji