Ognjen Vranješ poludeo zbog najlepše političarke u Srbiji: Raskinula je sa dečkom, on na krilima i u napad!

Fudbaler Šarlroa na pozajmici iz Anderlehta Ognjen Vranješ se izgleda “zagrijao” za najzgodniju političarku u Srbiji.

Mlada političarka i aktivistkinja Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović, kako se šuška, raskinula je sa dečkom prije dvije sedmice.

Najzgodnija političarka u Srbiji do skoro je izbacivala fotorafije sa svojim izabranikom, ali u posljednje vrijeme njega nema u njenim “storijima” i objavama, pa je krenula priča da njih dvoje više nisu zajedno i da je ona obrisala zajedničke fotografije i uspomene.

Ono što je nama ipak zapalo za oko, jeste da Anu “lajkuje” Ognjen Vranješ, fudbaler belgijskog Šarlroa.

On je “lajkovao” Anine fotografije, pa se možda može naslutiti da mu se sviđa, i da je “bacio oko” na zgodnu Nišljku, piše Espreso.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji