Karleuša BRUTALNO napala MAJKU SRBIJE-“Živi u kući sazidanoj od opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba.” Nakon toga usljedile još gore optužbe!(FOTO)

Rođendan kćerke pjevačice Svetlane Cece Ražnatović je izazvao veliku medijsku pažnju. Na taj dan se odlučila i Jelena Kareluša, koja je najveći rival Cece, oglasiti. Ona je putem svog insta storija uz fotografiju Cece sa sinoćne proslave napisala sljedeće:

“Branila sam se godinama sudski od perfidnih napada ove žene, nisam nikako mogla da razumijem Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog ko je poznat po kriminalu i nanogici. Žena koja je bila povezana sa ubicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući koja je sazidana od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba. Bila sam u fazonu WTF, Srbijo!? Boljela me je nepravda jer su mediji perfidno uvijek pokazivali kao najvećeg negativca, iako nisam ni mrava zgazila, a veličali ovu zatvorsku pticu, koja je na račun velikosrpstva i tobožnjeg patriotizma skupljala poene primitivaca. Sada, kada je vidim ovakvu, sada kada ne interesuje više nikog, sada kada pjeva po kafićima i šatorima, sada, kada postoji u medijima samo ako se sukobi sa mnom, osjećam sažaljenje. Vrijeme i karma riješe sve – napisala je Karleuša.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji