Karleuša istetovirala reč od četiri slova, a mesto je hit: Fanovi kažu da ovako nešto nisu videli

Iako su mnogi vatreni fanovi njen lik ili stihove njenih pesama "urezali" na svojoj koži, JK je do sada istetovirala samo imena svoje dece

Pop zvezda Jelena Karleuša često se na svom Instagram profilu hvali tetovažama, ali ne svojih, već onih koje su inspirisane njenim likom i delom. 

Iako su mnogi vatreni fanovi njen lik ili stihove njenih pesama "urezali" na svojoj koži, JK je do sada samo istetovirala imena svoje dece, zbog čega je njena nova fotografija na pomenutoj mreži izazvala šok.

Naime, Jelena je objavila fotografiju na kojoj je njeno lice u prvom planu, a prstima je povukla donju usnu. Sa unutrašnje strane nalazi se tetovaža.

Jelena je izabrala englesku reč "wild", što na srpskom jeziku znači divlja ili divlje.

Kako izgleda Jelenina tetovaža, pogledajte na slici

"Jeca grmi", "Ništa slično nisam videla", "Koliko ti lepo stoji", "Vrh", samo su neki od komentara fanova.

Iako su se mnogi pitali da li je tetovaža privremena, za potrebe slikanja, ili je u pitanju prava tetovaža, Jelena još uvek to nije otkrila.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji