ŽABAC IZDAO ULEMEKA ZBOG CECE Nebojša Tubić na sudu branio RAŽNATOVIĆKU: Matori lupa o njoj i ARKANU, lajavac je izgubio!

Svetlana Ceca Ražnatović tužila je Mihajla Ulemeka Legiju, nekadašnjeg oficira Srpske dobrovoljačke garde za klevetu, povredu časti i ugleda, a svedok na sudu protiv nje je bio Nebojša Tubić Žabac.

Međutim, iako je Mihailo Ulemek predložio da iznese detalje u korist Žapca, to se nije dogodilo. On je pred državnim organima prošle nedelje u Staroj Pazovi okrenuo Ulemeku leđa i stao na stranu folk zvezde. Žabac je za Kurir ispričao zašto je to uradio.

- Taj matori već godinama unazad lupeta gluposti o Ceci, Arkanu i drugima. Kada javno iznosiš stvari, moraš da imaš pouzdane informacije, da si svedok nekih situacija, a ne da budeš smešan. Ceca ga je tužila i lajavac je izgubio. Samo da ste čuli kakve budalaštine je iznosio pred ljudima, kao mi iz Bačke Palanke smo lopovi, uništili smoovu državu. Mislio je na Jovicu Stanišića i braću Mihalja Kertesa. Taj matori je puko ko dinja. Okrenuo sam se protiv njega jer neću da branim laži - tvrdi Žabac.

On je objasnio i zbog čega je Legija sa Cecom završio na sudu.

- Lupetao je po nekim emisijama da je Ceca uzela Arkanu satove, da ga je pokrala i da je bila sa nekim muslimanom. Uzeo je i decu u usta. Ma sve najgore je govorio o njoj. Naravno, ona mu je prešla preko toga ko zna koliko puta, ali sad je presavila tabak. Ne znam odakle njemu da mene uzme za svedoka. Ja sam rekao da Cecu mogu da pljuju, ali da joj uspeh niko ne može osporiti. Sve je stvorila radom i hitovima - priča on i dodaje:

- Istakao sam i da u ljubavi i ratu nema pravila. Ona je namerila da bude sa Arkanom i to je postigla. Jedan devojčurak iz Žitorađe je želeo takvu silu od čoveka i dobila ga je. Mogu da je kude, ona je dokazala ko je i šta je. Sada treba opet da bude neko ročište, a ja neću da se pojavljujem, da se brukam. Taj čovek je vozač Hitne pomoći u Staroj Pazovi, a vređa druge. Vređa Novi Sad, a šta, Pazova je velegrad? On je samozvani pukovnik koji nije ispalio nijedan metak u ratu - zaključuje Žabac.

U više navrata smo pokušali da kontaktiramo sa Cecom za komentar, ali ona nije odgovarala na pozive i poruke do zaključenja broja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji