ISPLIVAO NEVIĐENI SNIMAK JOVANE JEREMIĆ, NA NJEMU SE POJAVLJUJE I JK: Sve se preokrenulo od tog trenutka!

Ovako je Jeremićeva pre 10 godina tapšala u publici, a sada se o njenom otkazu priča danima.

Jovana Jeremić jedan je od najpoznatijih voditeljki na ovim prostorima, a poslednjih dana najviše se priča o njenom otkazu, koji je dala na televiziji Hepi nakon 10 godina.

Voditeljka je u nekoliko navrata objavljivala i svoje fotke sa početka karijere, pa je tako osvanula Jovanina fotografija iz 2010. godine, kada je i otpočela rad na televiziji, a sada je isplivalo i njeno pojavljivanje u publici prilikom gostovanja Jelene Karleuše u emisiji “Magazin in”.

Jovana je već tada pokazivala jasne stavove i otvoreno iznosila svoje mišljenje, te se među prvima i javila da prokomentariše pevačicu.

“Da li je Jelena Karleuša opsednuta lepotom?”, pitala je Sanja Marinković.

“Ne mislim da postoji uopšte opsednutost lepotom, svaka žena od rođenja želi da bude sama sebi lepa. Šta onda, ako je Jelena Karleuša opsednuta lepotom, onda je 90% žena u Srbiji i svetu opsednuto”, rekla je Jovana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji