Isplivao HIT snimak voditeljke o kojoj bruji Srbija: Jovana Jeremić igra i SKAČE u uskoj haljini (VIDEO)

Voditeljka svakim svojim korakom privlači veliku pažnju

Voditelja Jovana Jeremić izazvala je pravu pometnju kada je dala otkaz na televiziji Hepi, gde je prethodno radila 10 godina.

Od tog trenutka, bivša voditelja jutarnjeg programa na Hepiju postaje tema broj jedan, pa o njoj isplivavaju mnoge stvari koje je radila u prošlosti.

Naime, pojavio se snimak kada se Jovana pojavila u jednoj emisiji na TV Grandu, a tom prilikom voditeljka je pokazala i svoje pevačke sposobnosti kada je zapevala pesmu “Hajde da luduje ove noći”.

U nastavku teksta posluštaje kako je Jeremićeva otpevala čuveni hit:

Voditeljka svakim svojim korakom privlači veliku pažnju Voditelja Jovana Jeremić izazvala je pravu pometnju kada je dala otkaz na televiziji Hepi, gde je prethodno radila 10 godina. Od tog trenutka, bivša voditelja jutarnjeg programa na Hepiju postaje tema broj jedan, pa o njoj isplivavaju mnoge stvari koje je radila u prošlosti. Naime, pojavio se snimak kada se Jovana pojavila u jednoj emisiji na TV Grandu, a tom prilikom voditeljka je pokazala i svoje pevačke sposobnosti kada je zapevala pesmu “Hajde da luduje ove noći”. U nastavku teksta posluštaje kako je Jeremićeva otpevala čuveni hit:

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji