DEA ĐURĐEVIĆ IMA BOLNU PORODIČNU PRIČU: O svom OCU nikada ne govori a evo i ZAŠTO!

Voditeljka Dea Đurđević pre dve godine je preživela stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj umalo nije ostala bez ruke. Požrtvovanom borbom i životnim optimizmom zadivila je Srbiju a jednu tajnu je duboko u sebi skrivala.

Dok se borila kao lavica ležeći u bolnici i ne znajući da li će izvući živu glavu, nakon što je na nju naleteo autobus, pristizala joj je brojna podrška sa svih strana.

Ipak, njen otac nije došao da je poseti. Mnogima je to bilo neobično, s obzirom na to da je bila u veoma rizičnom stanju.

Kasnije je otkriveno da Dea sa ocem nema kontakt od kada su se njeni roditelji razveli, te da je on nastavio život i zasnovao porodicu. Dea je jednom prilikom kratko odgovorila na pitanje o svom ocu:

- O ocu nikada ne govorim - bio je jasan njen stav.

Kako su mediji pisali, ona je navodno zabranila ocu da dođe na njeno venčanje koje će imati sa dugogodišnjim partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem.

Roditelji poznate voditeljke razveli su se kada je ona imala 21 godinu i kako se pisalo, njen otac ostavio ih je zbog druge žene sa kojom je započeo novi život.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji