Jovana Jeremić u LEOPARD KOSTIMU ODIGRALA VRELI PLES: Nećete moći da skinete pogled s nje!

Voditeljka Jovana Jeremić po preporuci lekara otputovala je u Vrnjačku Banju gde odmara od obaveza i uživa sa ćerkom Leom.

Jovana koja je nedavno dala otkaz na televziji "Happy" i napustila emisiju "Vikend jutro", odlučila je da se pošteno odmori pre nego što započne novi poslovni poduhvat.

A sada smo došli u posed njenog novog video snimka koji mami uzdahe muškaraca jer je Jovana u leopard bikiniju zaigrala pored bazena. Uz pesmu "Eliksir" Jeremićeva se opuštala na bazenu gde su nastale i izazovne fotografije.

Deluje kao da je Jovani odmor bio preko potreban, ali i provod pa se ludo zabavila u bazenu i đakuziju, te pevala: "Zovi kuje, s njima pij".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji