Nikad niko nije otpevao "Vadi, vadi pare" kao Milica Todorović: Gosti na slavlju "popadali" od smeha

Pevačica je urnebesnim izvođenjem kafanskog hita nasmejala sve prisutne

Milica Todorović poznata je kao odličan pevač, zabavljač i imitator, a može se reći da je sve navedene sposobnosti pokazala na jednom privatnom slavlju, na kojem je na neviđen način izvela pesmu "Vadi pare".

Naime, Milica se juče, 30. maja, uz brojne kolege provodila na jednom veselju. Đuskala je, mešala kukovima, a kad se latila mikrofona nastao je šou.

Ona je sela na stolicu, zauzela "mačo" pozu, pa zapevala pomenutu pesmu, čiji je jedan deo zvučao kao repovanje.

Njene kolege i gosti smejali su se i uživali u Miličinoj interpretaciji, a fan stranice su masovno počele da dele ovaj snimak, kao jedan od pevačicinih najzanimljivih do sada.

Kako je to izgledalo i zvučalo pogledajte u videu na vrhu teksta.

Inače, pesmu "Vadi, vadi pare" 2012. godine izbacila je pevačica Marina Dalipović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji