"ŠARLANTAN, PREVARANT I LAŽNI VIDOVNJAK" Milan Tarot je legendarni beli mag, dobio je žestoke batine zbog neistinitog proročanstva, a evo kako mu izgleda supruga! (FOTO)

Milan Radonjič, poznat kao Milan Tarot je dobro poznato lice sa malih ekrana

Neki ga smatraju humoristom, "šarlantanom",  "lažnim vidovnjakom"neki šarmantnim prevarantom koji lakovrenima uzima pare dok im predskazuje budućnost, ali svakako je jedan od ljudi koji uvek izmame osmeh. 

Milan je učestovovao u rijalitijima "Farma" i "Parovi", a pre sedam godina oženio se deset godina mlađom devojkom, Lanom, sa kojom je 18. avgusta pre tri godine godine dobio sina Ivana. 

 

Milan Tarot imao je nemili događaj koji nikad neće zaboraviti.

Njega je, naime, nasred ulice čovek izubijao, i to jer mu se nije obistinilo ništa od onoga što mu je Tarot prorekao. Vidovnjak i učesnik „Farme“ se s modricama pojavio u Policijskoj upravi Mostar i prijavio muškarca srednjih godina zbog nanošenja povreda. On je tada rekao da ga je nepoznati čovek presreo i bez razloga ga nekoliko puta udario pesnicom u lice.

- Nakon policijske obrade utvrđeno je da je do pesničenja došlo pošto se Milanovom klijentu nije obistinilo ono što mu je on prorekao tokom prve sesije. O incidentu se pisalo u bosanskoj štampi, a Milan se danima nije pojavljivao u plaćenim terminima na poznatoj sarajevskoj televiziji.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji