"NEMAM VIŠE SUZA, SAMO SAM ŽELELA DA IDEM KUĆI..." NASTAVAK ISPOVESTI DALILE DRAGOJEVIĆ O GUBITKU BEBE...

Nakon što je u toku jučerašnjeg dana ispričala kako je protekao proces vantelesne oplodnje, Dalila Dragojević je danas na svom Jutjub kanalu otkrila kako je saznala da je u drugom stanju, a potom i da je, nažalost, izgubila bebu.

- Posle embrio-transfera rekli su mi da se ponašam kao da se ništa nije dogodilo, osim da ne podižem ništa teško. Šetala sam mnogo i pila domaće sokove. Kad mi je, dva dana kasnije, doktor saopštio da sam trudna, svi smo plakali i grlili se, a Dejan se samo zakucao na stolici, oborio ruke i počeo da plače - ispričala je rijaliti zvezda.

- Doktor mi je tada rekao da je beta visoka, ne kao što su mislili da će biti, ali da je sasvim dovoljna da trudnoća bude ostvarena. Nakon dva dana je beta trebalo da se udvostruči, ali je kod mene sa 72 porasla na 120. Tada su mi saopštili da to nije baš najbolje, ali da ne treba da očajavam nego da ćemo za dva dana ponoviti test.

- Međutim, posle dva dana je beta porasla samo za sedam. I tada sam se nadala jer nada umire poslednja, ali sruši ti se ceo svet. Nisam više imala suza, nisam plakala, samo sam želela da idem kući - dodala je Dalila, uz napomenu da se sve to odvijalo u Sarajevu, gde su iznajmili apartman, te da su se vratili nazad u Bijeljinu po poslednje rezultate.

- Ostala su nam uplaćena još dva dana u apartmanu u Sarajevu, ali smo samo želeli da idemo kući. Doktor nam je rekao da ne gubimo nadu jer je bitno da smo ostvarili trudnoću, što znači da je trudnoća moguća ubuduće.

- Kada smo u Bijeljini uradili rezultate, saznali smo da je beta počela da opada. Znam da je nama lakše jer je ovo nešto što je tek krenulo da se razvija, pa to nije kao kad neko izgubi dete koje je držao u rukama ili ga imao 20 godina, ali svakome je teško i svakom je njegova bol najteža - istakla je Dragojevićeva.

- Sami smo platili vantelesnu oplodnju. Nismo hteli ništa da uzimamo od države jer sam ja prijavljena u Federaciji, a Dejan u Srbiji, pa nismo želeli da se bakćemo po institucijama kako bi nam se sve to refundiralo. Pitala sam se kako je tek onim ženama koje podignu kredit za vantelesnu, a ona ne uspe.

- Ići ćemo ponovo na vantelesnu. Nemam strah. Ne gubim nadu - zaključila je Dalila

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji