SA KIM TI ŽENA ŠURUJE IZA KALEMEGDANA?! Gledalac urnisao Lepog Miću ŠOK detaljima, a ovako se najstariji RIJALITI igrač BRANI!

Lepi Mića doživeo je neprijatnost u emisiji kada se uključio jedan gledalac i pokrenuo priču o njegovoj porodici.

Naime, gledalac je istakao da žena Lepog Miće ima ljubavnika.

"Kao prvo, te reči treba da isključiš. Treba da naučiš da pričaš, da ne trokiraš kao motor. Znate Vi kako se ko vodi oko vašeg stana. Pogledaj šta ti žena radi. Znam sa kim ona šuruje, a drugo on. Iza Kalemegdana sa kim se sastavlja, oni misle da je on cvećka. Što vas je ćerka napustila i otišla van?", pričao je gledalac.

"Moja supruga nema veze s tim, ostavite je na miru. Sram vas bilo, ja vaše najmilije ne spominjem, kažite meni šta hoćete, a nemojte dirati njih. Ja vas molim! Ne možete me isprovocirati", ljut je bio Mića.

"Ti si toliki klošar, nalaziš drugim devojkama kako se oblače", rekao je gledalac.

"On moju ženu nije video u životu. Nemojte pričati laži, vređajte mene. Jadni su i bedni!", nastavio je Lepi Mića.

"Moja ćerka je otišla u inostranstvo, i čista je kao sunce, otišla tamo da radi, i srećna je. Moja supruga nikada nije radila, jer sam želeo da čuva kuću. Živim u Knez Mihailovoj, šetam na Kalemegdanu, slobodno se javite da popijemo kafu. To što pričate, veze s mozgom nema", objasnio je Mića.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji