"J**O IM PAS MATER" GOCA TRŽAN NA NASTUPU REŠETALA IVANA MARINKOVIĆA? Otkrila je TAJNU, nije mogla da se zaustavi!

Goca sočno opsovala Marinkovića usred nastupa.

Pevačica Goca Tržan održala je nedavno koncert na crnogorskom primorju, a na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv snimak na kojem najavljuje pesmu posvećenu njenom suprugu Raši.

U jednom trenutku pevačica je opsovala svoje bivše momke i muževe, od kojih je javnosti svakako najpoznatiji, bivši učesnik "Parova", Ivan Marinković.

@lajlaaki

Žena Lav♥️#Goca #Bar #montenegro #foryoupage #balkantiktoks #fypシ

♬ original sound - Lajla

Goca je, objašnjavajući kome je pesma posvećena poručila i da, ako se bude treći put udavala, da će to biti samo brak sa ženom, a publika je to ispratila smehom.

- Ja nikad nisam posvećivala svoje pesme, bivšim muževima, momcima, j**o im pas mater, ovo je jedina pesma koju sam posvetila čoveku za kog sam trenutno udata! Ja sam se sa njim dogovorila da ako se treći put budem udavala u životu, onda ću da se udam za ženu. Znaš kakav sam ja frajer, imam m**a neviđena, samo što su ovde gore. - izjavila je Goca.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji