SVE SAMI LUKSUZ! MIRKO ŠIJAN POKAZAO KAKO IZGLEDA DVORIŠTE NJEGOVE VILE: Sve je spremno za dolazak bebe! (FOTO)

Bojana broji sitno do porođaja, dok se Mirko ne odvaja od nje.

Bojana Rodić i Mirko Šijan broje sitno do dolaska bebe, a sada je Mirko pokazao dvorište kuće u surčinu i kako su ga uredili.

Dok se Rodićka ne porodi oni užurbano rade iz dana u dan da sve u kući i oko kuće bude spremno do dolaska naslednika.

Pored sprata koji su renovirali za bebu, Mirko je sada na svom Instagram profilu pokazao i kako izgleda novi bazen koji se nalazi ispred porodične kuće u Surčinu.

Inače, Bojana i Mirko za sada nemaju nameru da prave svadbu, ali uskoro će se venčati u krugu porodice pred matičarem, kumovima i sveštenikom. Oboje su srećni i zadovoljni, i totalo su promenili način života. Mirko, koji se svakodnevno provodio i pravio žurke na bazenu u svom domu, sada je postao pravi porodičan čovek. I na društvenim mrežama se retko oglašava, a kafanu je zamenio mirnom porodičnom lukom. Božinovska je konačno mirna i spokojna.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji