OVAKO DANAS IZGLEDA DUCK DAČA: Imao je san o svojoj muzici i životu sa Ksenijom Pajčin, danas je zavrpio u Dubajiu i radi za Al Džaber

Radoičić se proslavio u dens grupi "Duck", koju je osnovao 1995. godine, a sada je završio na drugoj strani sveta. 

U grupi su smenjivale pevačice, između ostalih i pokojna Ksenija Pajčin, a Dača je bio stalni član. Grupa je obeležila devedesete godine, a karakteristični su bili po zabavnim pesmama poput "Pedra", "Oglas", "Nemoj Saša" i "Promenila si se".

"Kao klinac počeo sam prvo da se bavim plesom, U to vreme break-dance i hip-hop. Ples mi je uvek bio mnogo bitniji od pravljenja muzike. Iskreno, u početku sve je bilo zbog ljubavi prema koleginicama tj plesačicama, ali mi je kasnije, nažalost, nestalo para, pa sam napravio svoj Business Plan"

Poslednji album "Rupa u glavi" snimio je 2003. godine. Grupa je snimila ukupno osam albuma.

"Najbolji nastup grupe „Duck“ bio je u Gračanici. Sećam se, išli smo u pratnji švedskih vojnika u transporterima. Sav trud i sve što sam ikada radio u muzici se isplatilo u tom trenutku, na tom gostovanju", ocenio je jednom Duck.

Posle raspada grupe Dača je prestao da se bavi muzikom i posvetio se biznisu. Godinu i po dana je bio u Engleskoj, da bi se vratio u Srbiju i zaposlio se kao konsultant velikih kupaca u poznatom lancu robnih kuća.

Posle nekoliko godina rada u Beogradu, Dača je odlučio da napusti Srbiju.

Danas živi u Dubaiju i radi kao menadžer projekata u poznatoj kompaniji iz Saudijske Arabije "Al Džaber grupa".

U svojoj ispovesti od pre godinu dana detaljno opisuje svoj život, dens muziku devedesetih i svoju aferu sa Ksenijom Pajčin. 

"Prvi put sam pričao sa Ksenijom Pajčin na jednom plesnom takmičenju, a posle smo se slučajno sreli kod našeg tadašnjeg aranžera i tada smo krenuli da pričamo o poslu. I, eto… Našli smo se. Imao sam sreću da radim sa Ksenijom Pajčin i da zajedno prolazimo kroz sve lepe stvari koje uspeh nosi sa sobom"

"Te pesme su nastale 1995, znači pre više od 20 godina. Auu, al’ sam mator! (Smeh) Od tada je muzički svet mnogo napredovao i naravno da neko to može. Nisu to nikakva umetnička dela, to su samo dobra ideja i okej pesma. Svako ko voli muziku i ima dobru ideju može i mnogo, mnogo bolje od toga…"

"Nikad nisam prestao da se bavim muzikom, samo sam prestao da živim od muzike. Prestao sam da radim 2003. zbog ljubavi jedne devojke", o svojoj večnoj ljubavi pravi Duck Dača legendu. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji