SIN ACE LUKASA NAPRAVIO HIT PESMU: Odje*ao ćaleta za savete i uzeo Vuk Moba da mu radi pesme za album (VIDEO)

Andrej, Lazar i Miljana su deca koju je Lukas dobio pre braka sa Sonjom. I svi oni potpuno su nepoterećeni očevom slavom i ne vole preterano da se ekponiraju u medijima.

Njegov mlađi sin Andrej prvo je odlučio da se bavi teniskom karijerom gde je bio zaista veliki talenat. Međutim, život u Nemaćkoj sa majkom ga je usmerio ka fudbalu , tako da je majka Nataša dosta dugo pokušavala sina da ugura u neki veliki fudbalski klub. Sada, sin Andrej je odlučio da se gradi svoju muzičku karijeru u čemu mu pomaže njegov otac. 

"Do skora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vreme odrastanja kod prvo troje dece, sada gledam da nadomestim kroz Viktoriju. Srećan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Srećan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dete odraste uz mene", rekao je svojevremeno Aca, koji je priznao da je napravi dosta grešaka u životu.

Kao umetničko ime, Andrej je odabrao tatino - "Lukas", koje je čuveni pevač dobio nastupajući na istoimenom splavu na početku karijere. Andrej se nije opredelio za isti muzički pravac kao Aca, a legendarni folk pevač je dao svoj komentar: 

"Tata nas nikad nije forsirao ni na šta, mada mu je drago što sam se odlučio baš za pevanje. Do sada sam vodio sportski život u Nemačkoj, gde sam do nedavno živeo, bio sam veoma uspešan u tenisu i fudbalu, ali sam shvatio da me muzika kako odrastam privlači sve više. Tačnije, prvo sam mislio da je prolazna faza, a kad sam shvatio da nije, seo sam sa tatom, popričao o svemu, naišao na ogromnu podršku i od tog dana sve polako dolazi na svoje mesto",  kaže Andrej.

"Furam neki drugi fazon, pevaću ono što se sada sluša, kao što su pesme Vuka Moba i drugih popularnih repera i em-sijeva. Pesmu koja je gotova, i za koju se kroz mesec dana očekuje spot, Vuk Mob je i uradio. Pre dva dana sam počeo snimanje spota, neke scene sam već snimio, i na celom projektu se vredno radi kako bi sve bilo kako treba", nastavlja Andrej i dodaje da je cela porodica uz njega. 

Otac, Aca Lukas, ima jednostavan komentar na muzićku karijeru njegovog sina: "Muzički nisam učestvovao, jer ta muzika koju oni rade ja se sad upoznajem sa tim. Moraću da uđem malo bolje u tu tematiku pošto mi se sin time sada bavi, ali biću ja tu stalno"

Sudeći po tizeru, koji je izbacio na Jutjub, buduća zvezda se odlučio za nešto drugačiju vrstu muzike u odnosu na poznatog oca. Međutim, on će se kao i Aca predstavljati umetničkim imenom Lukas, prenosi pink.rs.

Pogledajte najavu njegovog prvog velikog hita koji je radio Vuk Mob, učesnik rijalitija Parov. Vuk Mob je poznat i po tome što je skoro upucan na jednom beogradskom splavu. Da li će i Andrej Lukas krenuti takvim kriminalnim putem?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji