SRBIJA JE UŽIVO PRATILA NJENO PUNOLETSTVO: A ovako je izgledao 19ti rođendan Anastasije Ražnatović u kratkoj haljinici roze boje (FOTO)

Porodica Ražnatović je za pedesetak zvanica organizovala svečanu proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a među prvim gostima je stigla Anastasijina majka, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Ubrzo za njom je stigao i Veljko Ražnatović, a među zvanicama su bili i Saša Vidić, Danijel Đokić, Boljana Spasić, Stevan Radivojević, a posebnu pažnju izazvao je dolazak rumunskog manekena Floriana Munteana, koji se pojavio u Cecinom spotu za pesmu "Anđeo Drugog Reda".

Goste je zabavljao folk pevač Milan Dinčić Dinča.

Ovako je Anastasija izgledala na proslavi svog 19. rođendana!

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji