Uz njega nikada nisam... Posle 10 godina ćutanja Nata Bekvalac otkrila intimne detalje iz veze sa Koletom!

Nataša Bekvalac je bila gost emisije "Press pretres". Tom prilikom ona je iskreno pričala o svim svojim nekadašnjim ljubavima.

Među njima našala se, naravno, i njena najveća ljubav - biznismen Miodrag Kostić Kole. Njihova veza je privlačila ogromnu pažnju medija, jer je on dosta stariji od nje. Čim se Nataša pojavila na muzičkoj sceni Kole ju je zgrabio.

U emisiji u kojoj je gostovala, Nata je otkrila detalje veze sa Kostićem.

O njihovoj vezi Nataša je rekla:

- Ljudi o tome imaju velike predrasude, ali kada biste čuli pravu priču, sigurna sam da biste se šokirali. Nikada pored njega nisam osećala moć niti bilo šta drugo što bi možda neku drugu ženu činilo da se tako oseća.

Uprkos tome što važi za jednu od najfatalnijih pevačica, Nataša je u emisiji rekla da je uvek ona bila ta koju su ostavljali.

- Uvek sam bila ostavljena žena. Ako se ne gleda na keca, jer nisam govorila "ostavljam te", ali je pre toga bilo mnogo ružnih stvari koje su dovodile do toga. Nisam fatalna žena, ali i ako jesam, to je zato što sam volela kao nijedna - rekla je Bekvalčeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji