GASTOZ SE PRISETIO PERVERZIJA SA LUNOM ĐOGANI: Trojka, mmm, uživao sam!

Javnosti je od ranije poznato to da je Luna Ðogani u prošlosti imala aferu sa Nenadom Marinkovicem Gastozom, ali nijedno od njih dvoje nije ulazilo u detalje ovog odnosa.

Medutim, kako se Gastoz ponovo našao pred kamerama rijalitija “Parovi”, on se, govoreci o svojim ljubavnim poduhvatima, dotakao toga da uživa u tzv. “trojkama”, pa se prisetio i Ðoganijeve.

“Da, trojka u kojoj smo bili Ilija, Luna, ja i još jedna macka! Moja macka!”, zagolicao je maštu ucesnicima spomenutog rijalitija Marinkovic, pritom misleci na blogerku i Zmaja od Šipova, ali su svi shvatili da je najverovatnije rec o šali.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji