Braća Mitrovići, Beban i "Neću da ti kažem, ćelavi": Kako danas izgledaju klinci iz filmova i serija

Oni odavno više nisu mališani čija su nam lica tako dobro poznata

"Braća Mitrovići, promenili su radno vreme, sada presreću ujutru" ili "Neću da ti kažem ćelavi" - koliko puta ste ove rečenice čuli i koliko puta su vas zasmejale?

Deca koja su igrala u filmovima i serijama tokom 1990-ih i 2000-ih godina umela su da se istaknu koliko i njihove mnogo iskusnije kolege. Neki od njih ostali su u glumačkim vodama, drugi se kinematografijom bave na drugačiji način, a treći su svoju pravu strast pronašli u nekom drugom polju.

No, oni već odavno više nisu deca. Ovako izgledaju danas:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji