PEVAČICU PROZIVAJU JE DA JE DEBELA! Mnogi zaboravljaju da je OVAKO izgledala u svojoj najdebljoj fazi! (FOTO)

Pored toga što je izdala šokantnu pesmu "Čka kosmička" i za nju snimila još šokantniji spot, ona je privlačila pažnju medija specifičnim frizurama i odevnim kombinacijama koje ističu njen višak kilograma. Komentari publike bili su i pozitivni, ali i negativni, ali pevačicu to nije pogađalo.

Ona se na negativne komentare nije obazirala ni kada je ozbiljno kuburila sa kilažom. Indi sada ima desetak kilograma viška, a 2014. godine imala bar 20 kilograma viška.

Ona je tada u "Grandovim" emisijama promovisala pesmu "Meni, meni", a ovo je sigurno jedna od njenih najdebljih faza do sada.

I tada je šokirala frizurom publiku, jer je prvi put u karijeri izvukla crvene pramenove.

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

Najzanimljivije vesti dana 1 STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

Najzanimljivije vesti dana 2UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

Najzanimljivije vesti dana 3FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"