ZATVOR, KOKAIN, BEZBROJ OPERACIJA, RAZNI SKANDALI I GLASINE: Nemirna Nina Prlja, IZBEZUMIĆE VAS KOLIKO IMA GODINA!

Takmičarka "Parova" Nina Prlja jedno vreme živela je u Dubaiju, a nakon toga se vratila u srpsku prestonicu.

Široj javnosti starleta je postala poznata nakon što je 15. decembra 2016. godine uhapšena zbog sumnje da je bila deo organizovane kriminalne grupe koja krijumčari kokain u Ujedinjene Arapske Emirate. Prlja je u donjem vešu pokušala da prokrijumčari 97 paketića sa 100 grama kokaina. Uhapšena je u svom domu, a sud joj je odredio kaznu zatvora. U aprilu 2017. godine sudija je postupajući po predlogu odbrane zamenio pritvor merom zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora.

Posle isteka kazne postala je ponovo učesnica popularnog TV projekta "Parovi".

Poznata inofrmacija o Nini je da je izvršila više estetskih intervencija na svom telu kako bi došla do sadašnjeg izgleda, a gotovo da niko ne zna koliko ona zapravo ima godina.

Prlja je rođena 1992. godine u Beogradu i uskoro će napuniti 29.

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

Najzanimljivije vesti dana 1 STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

Najzanimljivije vesti dana 2UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

Najzanimljivije vesti dana 3FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"