KAD JE VUČIĆ LUMPOVAO: Dok je bio mlad sa Bajom Malim Knindžom i Vesnom Rivas uslikan u noćnom životu

Voleo je i predsednik nekada da se provodi, jer i on je ranije bio samo čovek od krvi i mesa. Ali Baja Mali Knindža je poznati srpski pevač patriotskih pesama. U nekoliko navrata je napisao himnu o Vojvodi Voji, na svim svojim nastupima se borio protiv mrskog suda iz Holandije. Po sto puta se pokazao kao pravi humanitarac i poklanjao onima kojima je najpotrebnije.

Aleksandar i Baja su stari prijatelji. Još iz doba kadaje ovaj prvi bio na visokoj funkciji ministra informisanja. Ova slika je snimljena na promociji albuma Vesne Rivas, koja već nekoliko godina živi u rijaliti programu.

Interesantna ekipa: Vesna Rivas, Baja Mali Knindža i Aleksandar Vučić. Svi oni su nekada žustro podržavali Vojislava Šešelja, a danas su u nekoj sasvim drugoj priči.

Da li je Vesna Rivas pevala na uvce Aleksandru ili je Baja ustao i odrecitovao neku pesmu o proboju Korduna, nije nam poznato. 

Jasno je svima - ova slika je HITČINA!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji