BRUS LI JE ŽIV: Šestogodišnje čudo od djeteta reinkarnacija legende borilačkih vještina

Šestogodišnje ‘čudo od deteta’ mnogi nazivaju reinkaracijom legendarnog majstora borislačkih veština Brus Lija.

Rusuei Imao ponosan je što nosi nadimak ‘Bejbi Brus Li’, a tek sa kojom lakoćom upija sve pokrete borilačkih veština i ne treba da čudi što je ceo svet oduševljen ovim mališanom.

A sve je krenulo onog treutka kada ga je otac, inače veliki ljubitelj borolačkih veština, vodio na svoje treninge gde je mali Imao sa velikom pažnjom posmatrao kako to rade profesionalci.

Ubrzo je bilo jasno da se i u klincu krije neverovatan talenat, a sve se munjevitom brzinom proširilo po društvenim mrežama.

Pogledajte snimke:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji