UBIJENA MANEKENKA KRISTINA: Policija pronašla telo, UBICA JE ZADAVIO

Bivša Plejbojeva zečica Kristina Kraft (36) ubijena je u Ardmoru u Pensilvaiji u SAD, saopštila je policija, koja je pronašla njeno telo. Prema nalazu obdukcije, ubica je zadavio atraktivnu manekenku i naneo joj ozlede tupim predmetom.

Slučaj je obavijen velom tajne - devojka je ubijena u sredu u mirnoj četvrti u koju se doselila pre nedelju dana, a policija još nikoga nije osumnjičila za ubistvo, piše Daily Mail.

Neko je pozvao policiju da proveri da li je s Kristinom sve u redu. Pronašli su je mrtvu u spavaćoj sobi, ali nisu otkrili ko ih je nazvao. U šturom saopštenju, lokalna policija je samo navela da nemaju razloga da veruju da postoji pretnja za druge stanovnike u komšiluku.

Izvori iz policije kažu da su nadzorne kamere na zgradi snimile da je Kraft ušla sa muškarcem, a policija veruje da je muškarac napustio zgradu tako što je skočio s balkona.

Da stvar bude čudnija, tri dana pre ubojstva Kraft je prijavila policiji da joj je ukradeno nekoliko komada nakita i dizajnerske torbice.

Jedan od suseda, Dejv Farina, šokiran je da se ubistvo dogodilo baš u njihovom susedstvu, koje je duže vreme ne glasu kao mirna i vrlo sigurna četvrt.

- Ovakve stvari ovde se nikad nisu događale. Gotovo nikad. Gotovo sam se rasplakao kad sam čuo što se dogodilo - izjavio je Farina za ABC 6.

- Molim se da što pre saznaju šta se dogodilo... i da pravda bude zadovoljena.

Osim za Plejboj, fotografije lepe manekenke objavili su magazini Maxim i Vanity Fair, a radila je za brend brend donjeg rublja Victoria's Secret i kozmetički brend Smashbox.

Kraft se hvalila ukusnim poziranjem za Plejboj, a napisala je da želi da sarađuje s kreativnim fotografima specijalizovanim za glamur i visoku modu.

Pre dvije godine, protiv Kraftove je podignuta prijava jer je u restoranu u Njujorku fizički napala upravnika. Večerala je s prijateljem koji je navodno odbio da plati račun. U bizarnom incidentu intervenisao je upravnik restorana, koga je Kraft udarila po leđima i u međunožje, pisao je Njujork Post.

- Bila je pijana, tvrdila je da je upravnik nju prvi gurnuo - ali snimak nadzorne kamere pokazao je da laže, pisao je tada NY Post. 

Njezin prijatelj koji je htio ostati anoniman za The Inquirer je izjavio da je stan u vlasništvu njezinog dugogodišnjeg dečka, bankara zaposlenog na Wall Streetu. Par je u vezi već devet godina, a upoznali su se dok je Christina radila kao konobarica u Atlantic Cityju.

- Bila je predivna, slatka osoba. Cijela stvar je potpuno šokantna - izjavio je.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji