JANIKA (14) SILOVANA U KUĆI SVOJE BAKE! Zatim su joj glavu smrskali ciglom i ODSEKLI!!!

U Južnoj Africi, četrnaestogodišnja devojčica silovana je u kući svoje bake, a potom ubijena ciglom.

Telo Janike Mallo pronađeno je s odsečenom glavom, gde je navedeno da joj je "mozak iscureo", rekla je njena porodica.

Policija je otvorila istragu za ubistvo i sumnja je pala na grupu mladića poznatim po sličnim zločinima, u blizini Kejptauna, gde je i ova devojčica pronađena mrtva. Očajna majka tinejdžerke izjavila je južnoafričkim medijima da je njen poslednji razgovor sa ćerkom bio rasprava.

"Udarila sam je i rekla joj da ne može da ide na događaj fudbalskog kluba u Portlandu, a to je bio poslednji put da sam je videla", rekla je za IOL majka.

- Poslednja stvar koju sam dao svom detetu bila je mrlja preko njenog lica. Bila je na putu kući, koliko znam kad sam poslednji put čula od nje i njenih prijatelja, rekla je majka.

Njen otac rekao je da je njeno lice "pretučeno" i rekao je da je možda pretučena u nesvesti pre nego što je silovana.

Njeno telo je pronađeno u nedelju ujutru, mada nije bilo jasno zašto se u to vreme nalazila u kući svoje bake. Izveštaji o ubistvima nekoliko mladih žena dominantna su vest posljednjih dana u Južnoj Africi.

Jedna 19-godišnja studentkinja navodno je silovana i ubijena u pošti kada je išla po paket.

Pored svega, bokserski šampion Leighandre 'Babi Lee' Jegels, 25, navodno je ubijen ranije ovog meseca od strane svog partnera, koji je bio policajac.

Predsednik Ciril Ramaphosa razgovarao je sa okupljenima i obećao 'akciju', ali su ga podstakli besni demonstranti. Jedan znak koji je demonstrant držao: "Gospodine predsedniče, ljudi nas siluju, ubijaju, šta radite?

Protesti su bili sramota za Ramaphosa koji je bio prisiljen otkazati nastup na konferenciji Svetskog ekonomskog foruma, za koju je ove nedelje bio domaćin u Cape Tovnu.

Južna Afrika je prošle godine zabeležila porast broja ubistava za 6,9 procenata u celoj zemlji. 

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji