Policajac Marko pre 14 godina NESTAO: Pronašli telo i proglasili ga mrtvim, a sada se dogodilo ČUDO

Porodica se još 2007. godine pomirila sa istinom koja joj je servirana

Zamislite da vam nestane najbliža osoba u životu na 14 godina, da je potom proglase mrtvom, a da onda sasvim slučajno otkrijete da je još živa.

To se dogodilo porodici Novozelanđanina Marka Vilena (51) koji je 2007. godine nestao u okeanu. Tog kobnog prepodneva policajac je van dužnosti otišao sa prijateljima na par piva do obale i nikad se više nije vratio.

Prijatelji su rekli da je ušao u vodu da se okupa, ali je odjednom nestao. Bili su jako veliki talasi i oni su tvrdili da ga je okean uzeo pod svoje.

Obalska straža češljala je to područje više od nedelju dana, da bi ronioci kod ajkule u blizini pronašli da je tih dana izgleda ščepala i pojela nekog čoveka.

Nakon što su je ubili i rasporili, pronašli su u njoj neke kosti kao i deo Markove majice, zaključivši da je on bio taj koji je nastradao. Kolege policajci zatvorili su slučaj i pomirili se s tim da je Marko ubijen u vodi.

Proglasili su ga mrtvim i porodica je više od 14 godina živela u uverenju da ga je izgubila. Međutim, sve se promenilo kada je jedan od rođaka na televiziji gledao prilog iz psihijatrijske bolnice u australijskom Brizbejnu, u kojoj je ležao čovek koji je neodoljivo podsećao na Marka.

Svi su otrčali tamo i doživeli najveći šok u životu kada su shvatili da je to zaista njihov Marko! Niko ni danas ne zna kako je sa Novog Zelanda došao do obale Australije, zašto prilikom dolaska na kopno nikog nije kontaktirao i na kraju – kako je završio u ustanovi za mentalno obolele.

Marko Vilen sada je prebačen u sličnu ustanovu kući u Velingtonu i njegovi najbliži mogu da ga obilaze. Ničeg se ne seća i ne prepoznaje svoje najmilije, ali oni ne gube nadu da će jednom biti bolje.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji