RODITELJI SU JE NAŠLI NA PODU KUPATILA, PRIČALO SE DA JE HTELA SEBI DA ODUZME ŽIVOT, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA JEDNA OD NAJLEPŠIH RIJALITI UČESNICA

Poslednjih godina smo je vial u serijama, a pre toga pažnju na sebe skrenula je pojavljivanjem u rijaliti šou programu "Operacija trijumf".

Iako nije došla do samog finala, atraktivna Milica Majstorović je osvojila simpatije publike. Bila je jedna od omiljenih u pomenutom šou, ali po izlasku iz istog se pričalo da je sebi htela oduzme život.

- Odrasla sam, nisam više ono dete koje je ušlo u “Operaciju Trijumf”, koje nije znalo gde je došlo i šta ga je snašlo. U međuvremenu sam 2013. upisala Akademiju umetnosti i diplomirala glumu - rekla je ona u jednom od intervjua za “Gloriju”.

Šira javnost je za nju čula kad je navodno pokušala sebi da oduzme život konzumiranjem prevelike doze lekova, što je ona javno negirala. Navela je da je samo previše popila, te da su je roditelji našli na podu u kupatilu i odvezli u bolnicu.

Mediji su tada prenosili i njenu oproštajnu poruku sa društvenih mreža koja glasi:

- Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja - napisala je tada.

Iako je u medijima nema mnogo Milica se posvetila glumačkom pozivu te su je mnogi zapazili u seriji “Nemanjići - rađanje kraljevine“. Inače, ona je istakla da želi isključivo da se bavi glumom i tome se i posvetila.

Milica se pre nekoliko godina pojavila i u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”.

Privatan život je krila daleko od očiju javnosti, te je pravo iznenađenje bilo kada su na društvenim mrežama osvanule fotografije sa veridbe, a potom i sa venčanja.

Kasnije je Milica otkrila i da je upisala Filološki fakultet. Uz fotografiju indeksa na društvenoj mreži Instagram napisala je:

- Srećan mi novi početak. I povratak - a na pitanje šta studira odgovrila je:

- Opštu književnost.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji