NAJGNUSNIJA SCENA ZADRUGE DO SADA: Pokazala je svoje MEĐUNOŽJE, dok je ležala u tom trenutku, a onda je Saška...

Do sada u rijalitiju Zadruga bilo je mnogo groznih scena, ali možemo se podsetiti jedne koja je sigurno bila među onim najgorim.

Naime, Jelena Golubović je poznata po tome da voli da šokira, ali sada joj se, sasvim nenadano i slučajno, desilo to da je njeno međunožje sevnulo!

Ona je ležala na krevetu u izolaciji i pričala sa Saškom Karan, a dok je obavljala taj razgovor,

Jelena je izvukla jednu nogu ispod pokrivača, pa se malo zanela. Kada je poželela da ustane iz kreveta, stvar se malo otrgla kontroli, te je rediteljka pokazala više nego što je želela!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji