ŠOK U PRENOSU UŽIVO: Kija i Sloba zajedno na krevetu, ruka na ramenu - NIKO ne veruje! A Luna? (VIDEO)

Čudna situacija u večerašnjoj emisiji o rijalitiju "Zadruga" koju je vodila Dušica Jakovljević. U program su se uključivali gledaoci koji su komentarisali svoje favorite, a kada se javila obožavateljka Slobe Radanovića, desio se mali šok koji je iznenadio i voditeljku, ali i njene goste - Mininu majku Ivanu Vrbaški i Sanjinog tatu Novicu Stankovića.

Gledateljka je komentarisala kako joj se Luna Đogani isprva sviđala, ali da ju je razočarala i da sada loše utiče na njenog miljenika iz Zrenjanina. Ona je dodala kako je njoj bitan samo Sloba i da bi volela da mlada blogerka nekim čudom nestane iz "Zadruge" jer ometa pevača da raščisti sa svojim emocijama.

- Volela bih da vidim šta bi se desilo kada bi Sloba i Kija ostali sami. Da Sloba raščisti s emocijama, jer je meni samo on bitan - pričala je gledateljka, a onda su se svi u momentu šokirali prizorom na ekranu, uključujući i voditeljku i goste.

A iza Dušicinih leđa bili su Kija i Sloba, zajedno na krevetu - i ruka na njegovom ramenu. I taman kada su se svi upitali šta se to zbiva i da li je moguće to što vide, voditeljka je objasnila da je samo reč o spojenim monitorima koji pokazuju šta na odvojenim mestima rade još uvek zakoniti supružnici.

Montaža je delovala poprilično realno, a ruka na Slobinom ramenu bila je zapravo Lunina.

Pogledajte kako su izgledali ti momenti:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji