OVA NACIJA ĆE SE RASPASTI: Ovog leta na televizijama će biti čak 5 RIJALITI PROGRAMA!

Došli smo do katastrofalnih podataka. Pored Zadruge na Pinku pokrenuće se još četri nova rijalitija koji će svakodnevno da uništavaju mozak srpske nacije, koja je i ovako poljuljana.

Mnogi spominju kako je sve ovo rađeno u dosluhu sa vlastima kako bi se skrenule misli naroda sa dnevno političke situacije jer je poenta da se narod fokusira na nebitne stvari.

Uz Zadrugu na PINKU, počeće i nova sezona rijalitija PAROVI na tv HAPPY dok će ovog puta i O2TV pokrenuti čak dva rijaliti programa koja će imati drugačiji koncept od Pinka.

Uz sve ovo i BKTV od Bogoljuba Karića će imati svoj rijaliti do kraja novembra ove godine a sam koncept kako kaže lider opozicije naš sagovornik, zasnivaće se na rijalitiju kakav je nekad davno vodio Donald Tramp.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji