Print this page

DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE: Trudna Miljana će zbog VELIKE PREVARE biti ŽESTOKO KAŽNJENA

Miljana je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija Parovi, a njeno učešće (ovogodišnje) ostaće upamćemo po trudnoći koju je začela u vili sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem Goce Tržan.

Miljana je sa Marinkovićem bila u kratkoj turbulentnoj vezi koja je na kraju rezultirala raskidom i grubim rečima. Na kraju ova Nišlijka je počela da gubi kompas, vređa produkciju Parova i voditeljke programa, te je odlukom režije diksvalifikovana iz daljeg takmičenja.

Ipak, popularna Miksi nije čekala ni čas, već je odmah nakon izbacivanja kontaktirala čelne ljude Televizije Pink i po hitnom postupku se pridružila učesnicima Zadruge.

Čim je stigla, kao iskusni rijaliti igrač, ona je stupila u kontakte sa ljudima koje zna od ranije, a najvipe vremena provodila je sa Jovanom Tomić Matorom, kojoj je protivno pravilima Velikog šefa otkrila gomilu stvari iz spoljnog sveta, a ponajviše vezanih za Ružicu Veljković, sadašnju voditeljku Parova, za koju je kulićeva rekla da je jako ljuta na Matoru, što je nedavno priznala da ju je tukla.