VRHUNAC LICEMERJA U ZADRUZI: Kija je plakala za NEROĐENIM detetom – Luna joj prišla i ovim rečima je SROZALA (VIDEO)

Učesnica „Zadruge“ Miljana Kulić jednom prilikom je tokom sastanka otkrila da su Luna Đogani i Kristina Kockar u odličnim odnosima, a u jednom momentu su se čak i poljubile usnama. Miljana tvrdi da je ona to primetila najviše kada je išla sa njima na snimanje emisije „Amidži šou“, gde se i odigrala ova scena.

– One to samo moraju da glume i da se svađaju kada su za stolom zbog gledalaca jer ljudima njihovo druženje ne bi bilo normalno – ispričala je Miljana.

Bombastični trougao koji drma javnost zaista jeste nikad složniji i izgleda da se situacija između njih skroz sredila. Iako je ovde reč o ljubavnici i ženi Slobe Radanovića, one su o svojim razmiricama pričale poslednjih dana dosta, što je verovatno bila prekretnica da se prevaziđe netrepeljivost blogerke i stjuardese.

U toku nedelje, Kija je ispričala kako bi se ona najnormalnije družila sa Lunom i da njih dve nemaju probolem. Ono što stoji među njima jeste Radanović, pa je Kockarova jasno naglasila – Smeta nam samo Slobodan.

Luna takođe ima u poslednje vreme samo reči hvale za pevačevu zakonitu suprugu, iako ju je čak i mama savetovala da se ne druži sa njom, jer tu nema mesta za prijateljstvo.

Sigurno da ljudi misle kako je cela ta stvar između Kije i Lune licemerna, no prilikom sukoba sa Macom Diskrecijom, tokom kojeg je bosanska starleta rekla stjuardesi da neće imati decu, Sloba i Luna su stali u Kijinu odbranu, a takođe su joj pružili i bezuslovnu podršku.

Đoganijeva je u više navrata prilazila Kristini da je pita kako se oseća i da li je dobro. Najzanimljivija scena Kije i Lune, nakon prevaziđenih nesuglasica, upravo je snimljena posle Kijinog sukoba sa Macom.

A post shared by Kija i Luna (@kijalunaforever) on

– Verujem da te to dosta pogađa, i mene bi – počela je Luna saosećajno, a onda je odjednom poskočila od oduševljenja, uperila prst i uzviknula:

– Jel su to one patike!

– Da – mrdala je Kija stopala i zaboravila svoju tugu.

– Baš su lepeee – reče Luna, i obema je trenutak u kojem su se nalazile postao lep.

Kako biste se uverili o čemu je reč, pogledajte video snimak od 23:30:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji