NAJGORE DO SADA: Novinar Milan provocirao Slobu ovaj skočio pesnicom na njega i PROMAŠIO GA. Uletela Luna i nogom ga ZABILA u glavu!

Dovoljno je samo reći - HAOS! Novinar Milan Milošević u više navrata proglašen je za dvoličnog i bezdušnog, a ovde je dostigao svoj vrhunac.

Cela Zadruga je uznemirena scenom koja se dogodila. Novinar je namerno iznervirao Slobu. Izgleda, pred finale, dolazi do izražaja taktika, a ljudi poput Milana, Mace, Baneta, Mikija, Nadežde i ostalih, imaju već unapred određenu taktiku. Ulog je velik.

Šta se dogodilo? Sloba je pričao sa Lunom o pojedinim Zadrugarima, a onda se dotakao teme Kije i njenog učešća u rijalitiju, odnosno pravog razloga.

Pored njih je sedeo Milan, koji je samo čekao priliku da iznervia ljubavni par. 

Provocirao je Slobu za Kiju, govorio kako je i dalje oženjen i da mora sluša svoju ženu, ali i svoju ljubavnicu, kao i produkciju, odnosno da nema prostora da bude svoj. 

To je nekako dovelo do izliva besa Slobu, koji je krenuo na Milana, zamahnuo pesnicom i krenuo da ga udari. Kada je stigao blizu njegovog lica, skrenuo je ruku i udario u fotelju gde je sedeo Milan. Na taj način je odgurnuo novinara, koji se prevrnuo zajedno sa foteljom. Sloba je krenuo da skače, da se nervira i dere, Luna je takođe pored njega stajala i derala se na novinara koji je ležao na podu. 

I nije hteo da prestane.

Sa poda je uputio nekoliko uvreda na račun Slobe, koji to nije mogao da prihvati. Dok je obezbeđenje ulazilo u Zadrugu kako bi ih razdvojili, Miki i Filip su krenuli ka Luni i Slobi. U tom momentu, Luna je zamahnula nogom i zamalo udarila Milana u međunožije. Da je Filip nije sklonio, svašta bi se desilo.

Tada je na scenu uletelo obezbeđenje i izvelo  zaljubljeni i iznervirani par izvan kuće. Svi zadrugari su se okupili, a Milan se pravdao da oni ne mogu da prihvate pravu istinu. 

Svašta će se desiti još do kraja Zadruge. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji