LUNA U NEVIĐENOM ŠOKU: Beg iz Zadruge - PRESKAKANJE ograde ili razvaljivanje vrata. ON JE PUKAO ZBOG NJE, A NIJE SLOBA!

U toku sinoćnjih nominacija, i pojedini zadrugari nisu uspeli da se ponašaju u skladu sa normalnim kulturnim ponašanjem.

Došlo je do sukoba između Milana Miloševića i Mace Diskrecije, koja je u svom stilu provocirala novinara. Na njega je to jako uticalo, pa je kasnije u sobi priznao Luni Đogani da je razmišljao da pobegne iz rijalitija!

- Jao kako mi nije dobro, nije mi dobro uopšte. Nervozan sam ja, išao sam tamo da gledam ali kako ono, ono nije bilo žica kada si ti preskakao - otvorio je dušu Milan Luni

Luna je bila potpuno šokirana što je Milan uopšte poželeo da pobegne iz rijalitija, ali je on pokušao da joj objasni kako se osećao u tom trenutku: 

- Sada razumem to je taj minut. Boli te baš ku*ac za pet miliona. Platićeš. Ili da idem ili da je udavim, samo to je bilo.  Ona namerno meni govori da sam ja ožalošćena iz*rkotina. Ona zna tačno šta treba da kaže - odgovorio je Milan Luni. 

Pročitajte i vic koji preporučujemo uz ovaj tekst

Učiteljica: Zamislite da ste u specijalnoj jedinici i da vas je služba poslala da spasite dva davljenika, crnca i belca. Кoga bi ste vi spasili?

Slovenac, Bosanac, Hrvat i Srbin se javljaju.

Slovenac: Čujte, ja bi prvo spasio crnca. Oni su obdareni.

Bosanac: Učiteljice, ja neću spasiti nikog!

Slovenac: Pa moraš!

Učiteljica: Da li si normalan?! Pa ti si tamo poslat da spašavaš davljenike.

Bosanac: Jesam, bona, ali ne znam da plivam!

Hrvat: Кao i svaki Кroat, pravoga kroatskoga podrijetla, naravno, spasao bi obojicu.

Slovenac: Ma laže, učiteljice!

Srbin: Ja bi spasio samo crnca!

Slovenac: Eto vidite!

Srbin: Ali ne zbog njegovog razloga. Imam ja svoje razloge.

Učiteljica: A koje to razloge?

Srbin: Možda je belac Hrvat. Neću da rizikujem.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji