LJUBAV CVETA U RIJALITIJU: Luna ščepala Slobu, a onda...Perverzije pred SVIMA - KIJA GLEDA, NE VERUJU! (VIDEO)

Situacija između ljubavnog para Lune Đogani i Slobe Radanovića je iz dana u dan sve turbulentnija i interesatnija. Od kada je u "Zadrugu" ušla Slobina i dalje zakonita supruga Kristina Kija Kockar, oni se čas vole, čas se svađaju, čas se mire...Više niko ne može da zna u kakvim su trenutno odnosima.

Tako je bilo i ovih dana, vladala je tenzija između njih, bilo je svačega - od najlepših ljubavnih izjava do najgnusnijih psovki.

Ali situacija se nakon sinoćne žurke vidno promenila te je jutro i za Slobu i za Lunu počelo u dobrom raspoloženju.

Nakon što je Sloba proveo noć sa svojom suprugom Kijom u izolaciji, jutros je došao u Belu kuću vidno nasmejan. Luna ga je odmah prigrlila i ščepala, a onda su krenuli da se grle i strasno da se ljube, a potom izjavili ljubav jedno drugom.

- Kako mi nedostaješ da ću da crknem - rekla je Luna svom dečku a onda nastavila da ga grli.

Očigledno da se nisu neprijatno osećali zbog toga što ih drugi zadrugari posmatraju, među kojima je bila i Kija.

Kako je izgledao ovaj trenutak sreće, možete pogledati u videu u prilogu:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji