DOGRABIO JE LUNU OTPOZADI: Sloba se bacio u brutalnu akciju za vreme tuširanja, kamere sve snimale dok ih nije prekinuo Miki. Njegova fora na njihov račun je urnebesna!

Luna Đogani je daleko dogurala od izjave da joj ne pada na pamet da ima seksualne odnose u „Zadruzi“, jer je majka gleda.

Sada već uveliko ima odnose sa svojim oženjenim dečkom, Slobom Radanovićem, a hvalila se i da su dogurali do brojke od nekih 40 puta. Njihovo omiljeno mesto je tuš kabina. Iako su se dobro zaštitili od kamera, zvuk je više nego jasan. Da se ne zamarate bez potrebe, premotajte do drugog minuta snimka, kada Sloba baš ubrza ritam „udaraca“, koji prati karakterističan zvuk šljepkanja tela o telo. Naravno, naša je pretpostavka da je u pitanju pao otpozadi, ali imajući u vidu da je u pitanju tuš kabina, u kojoj nema puno prostora, to je najlogičniji izbor za seksualnu pozu.

Sve je prekinuo Miki, kome je ovakva situacija i bila sumnjiva, tako da ih je odmah i provali. Morao je to i da prokomentariše na kraju snimka urnebesnom forom.

Kako je to zvučalo, pogledajte na snimku. Mikijeva fora je na samom kraju!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji