PREKID PROGRAMA! Sloba i Kija izašli napolje! Jadniče, zašto bežiš? Plakao sam godinama! (VIDEO)

Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar sinoć su imali ozbiljan sukob, a sve je počelo pitanjem Zorice Marković.

Zorica je poželela Kiji da što pre izađe iz tuge zbog muža preljubnika Slobe. 

- Kakva tuga, devojka srećno zaljubljena - prokomentarisao je Sloba, misleći na Kijinog dečka, što je ona shvatila kao provokaciju. 

Sloba je zatim rekao da on zna nešto što Zorica ne zna, pa je Kija pukla. 

- Hajde sad, odgovori - rekla je Kija. 

- Od mene šou nećete dobiti - rekao je Sloba i zatim izašao napolje. Kija je zatim izašla za njim, čime je praktično prekinut program. 

- Slobo, mogu li da pričam s tobom? - upitala je Sloba Kiju, a on je rekao da neće da priča o glupostima. 

- Ne razumem tvoj komentar.

- Kakva crna tuga? S**e mi se od toga da si ti tužna, a da sam ja g**vno! - objasnio je Radanović. On je rekao da zna da je nije baš toliko povredio koliko Kija to predstavlja. 

Sloba je rekao da je on plakao pet godina, misleći na njihov brak

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji