NAJGORE PIJANSTVO U ZADRUZI! Olešila se, bunca, pa se ONESVESTILA pored zida! Au, devojko! (VIDEO)

Dragica Janičić je u "Zadruzi" sinoć proslavila svoj rođendan zajeno sa stanarima Bele kuće. Veliki šef je za nju tokom noći spremio iznenađenje i uputio joj čestitku. 

- Dragice, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Želimo ti mnogo zdravlja, sreće i uspeha. Uživajte u nastavku večeri - pisalo je u pismu Velikog šefa. 

Pored sandučeta u kome se nalazilo pismo bilo je i nekoliko flaša alkohola, a nakon što su zadrugari čestitali Dragici rođendan, počela je i žurka.

Međutim, baš taj alkohol je preseo Dragici. Ona se toliko napila da je u ranim jutarnjim satima morala da legne na zidić i sve vreme je pričala sama sa sobom. 

- U meni se velika patnja rađa, sama sebi patnje spremam... Mama, molim te - recirtovala je Dragica. Na kraju je tu i zaspala. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji